Mnenja o nas

"Podjetje iz skupine je bilo prvo podjetje, ki je pripeljalo v Slovenijo BNP PB, Pioneer, 2009 vpeljali produkt UFOS zavarovalnice WS, 2011 Private Equity investicije. Naj nam ne bo nerodno to povedati.
Sam sem se vključil v V&D, ker sem videl v tem delu velik potencial. Ponosen sem, da sem nekaj ljudem omogočil kariero in zaslužek. Dnevno sodelujemo. Vztrajni bodo uspeli, saj ljudem prinašamo dobre rešitve."

- Mag. Igor Marinšek, poslovni partner

Zakaj ste se odločili za sodelovanje z družbo V&D?
"Za sodelovanje sem se odločil pred več kot sedmimi leti, ker mi je to podjetje omogočilo dodatno izobrazbo na področju financ."

Kaj vam je kot sodelavcu najbolj všeč pri V&D?
"Pri tem podjetju mi je všeč motiviranost do dela,mentorska pomoč novim sodelavcem, kvalitetna izobraževanja na raznih področjih, ne samo finančnih ,dobra in strokovna ekipa ter vodstvo..."

Zakaj bi (ste) priporočili tudi svojim prijateljem, da se pridružijo ekipi V&D?
"Svojim prijateljem sem in bom priporočal sodelovanje s tako ekipo, kljub temu, da sem podjetnik na drugem področju, saj so mi informacije, ki sem jih prejel v tej ekipi spremenile mojo finančno informiranost, način življenja, ter svobodo in neodvisnost."
- Sandi Curk, poslovni partner in podjetnik

"Skupaj s podjetjem V&D si v naši družini in jaz osebno že vrsto let skrbno načrtujemo in oblikujemo varno reševanje naših potreb na področju problematike nizkih državnih pokojnin, ki vse bolj postajajo realnost, vse večjih potreb na področju plačljivih zdravstvenih storitev, šolanja otrok in drugih socialnih vprašanj, ki nas zagotovo čakajo. Navedena družba ima dovolj raznolike, varne in donosne odlične možnosti za resno reševanje teh in podobnih potreb. Z rezultati sem zelo zadovoljna. Zelo pa mi je všeč tudi, da je poslovanje z njimi v vseh ozirih vedno povsem pregledno, strankam prijazno in zelo enostavno. Zato jih z velikim veseljem priporočam svojim prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem, saj take vrste rešitev resnično vsak potrebuje."

- Branka Artnak, direktorica, FIRABA, d.o.o.

"S podjetjem V&D sodelujem že več kot 10 let in v vseh letih nisem imela niti ene slabe izkušnje z njimi. So zelo odzivni, vedno si vzamejo čas in se res potrudijo, da razumejo, kaj njihova stranka želi na dolgi rok. Svojim prijateljem bi priporočila podjetje zato, ker verjamem, da bodo naredili tako, da je za stranko najbolje, da bomo v pogovoru jasno povedali, kaj in kdaj stranka dobi sredstva in kaj se dogaja ter zato, ker verjamem, da so trenutno najboljši na slovenskem trgu (imam izkušnje tudi z drugimi podjetji, ki navadno stranko dobijo, uredijo naložbo, potem pa na stranko pozabijo). Na začetku sem v podjetje V&D prišla preko prijatelja in ker sem bila z njihovimi storitvami zelo zadovoljna tudi ostala in upam, da mi ne bo treba več nikamor drugam."

- Martina Gregori, stranka

"Za naložbo pri podjetju Varnost in Donos sem se odločila zaradi zaupanja v njihove produkte in pa seveda zaradi koristi, ki jo bom imela kot vlagateljica. Zadovoljstvo bi označila z številko 10, kar pomeni da so moja pričakovanja v skupnih 5 letih sodelovanja uresničena tako s strani svetovalcev kot s samim produktom."

- Urška Žnidaršič, stranka UFOS 5 let